Proclear Sphere – Legjobb kontaktlencsék

Az Proclear Sphere kontaktlencsék olcsón elérhetőek az Optilen.hu webáruházban
Proclear Sphere havi lágy kontaktlencsék a CooperVisiontől. Ezek a kontaktlencsék előrhetőek rövid és távollátók számára. A Proclear Sphere kényelmet biztosít azok számára akik szemszárazságban szenvednek. Mitöbb, ezek a kontaktlencsék a használók 95%-ának megfelelő, sima aszférikus formájának köszönhetően.
A Proclear Sphere kontaktlencsét azoknak tervezték, akik irritált szemekre, és homályos látásra panaszkodnak hagyományos kontaktlencsék viselése során. Részben olyan használóknak szánták akik számítógép előtt dolgoznak, és hosszú órákat töltenek légkondicionált helyen. Ezek a kontaktlencsék megfelelőek profi és amatőr sofőrök számára is.
A Proclear Sphere olyan vékony anyagból készül, hogy sem használója, sem mások nem veszik észre. Ezek a kontaktlencsék ellenállóak a szemszárazsággal szemben, és hidratációt biztosítanak a viselés során. A PC technológia a kontaktlencsét tisztán tartja végig a használat során.
A Proclear lencsék halvány kék színezéssel készülnek, így segítve a kontaktlencsék könyebb behelyezését valamint kivételét. Ennek köszönhetően, ezeket a kontaktlencséket kezdő lencse viselők is bátran használhatják. A Proclear Sphere lencsék napi tisztítást igényelnek megfelelő ápolófolyadékkal, például Clean Active folyadékkal.