Acuvue 1-Day Define – Legjobb kontaktlencsék


Acuvue 1 Day Define napi kontaktlencsék a Johnson&Johnsontól, javítják a látás hibákat és kiemelik a szem természetes színét. Ezek a kontaktlencsék Beauty Wrapped Comfort technológiával készülnek, így védve a szemet az irritációktól.
Elsősorban azoknak ajánljuk az Acuvue 1 Day Define lencséket akik saját szem színüket szeretnék kihangsúlyozni. Szintén ajánlott azok számára, akiknek nincs idejük napi kontaktlencse tisztításra. Mivel az Acuvue 1 Day Define csak kiemeli a szem természetes színét, de nem változtatja azt, így ezeket a lencséket hivatalos eseményekhez ajánljuk.

Az Acuvue 1 Day Define magas hidratációt biztosít viselője számára. Teljes kényelmet biztosít a viselés egész ideje alatt. Mitöbb, az Acuvue 1 Day Define UVA és UVB szűrővel is ellátott, így védi a szemet a káros napsugaraktól. Ez a kontaktlencse nem csak kiemeli a szem színét, hanem erősíti a kontrasztot az írisz és az ínhártya között, így viselője fiatalabbnak tűnik koránál.

Kiknek valók az Acuvue 1-Day Define lencsék?

Az Acuvue 1 Day Define intenzív tekintetet biztosít viselője számára, még ha szemei fáradtak is egy hosszú nap után. A profi kontaktlencse viselők körében ezek a lencsék nagyon divatosnak számítanak. Az Acuvue 1 Day Define mindennap használható a szem színének hatékony kiemelésére.