Kontaktlencse különleges alkalmakra

Két szabály mindig érvényes a kontaktlencsék világában: minden ember viselhet kontaktlencsét látásának állapotától függetlenül, és mindenki változtathatja vagy még intenzívebbé teheti szemének színét. Színes kontaktlencse segítségével ez lehetséges, egy különösen lágy típusú kontaktlencsével ami a szem természetes színét még intenzívebbé teszi vagy radikálisan megváltoztatja azt.

Elsősorban a színes kontaktlencsét azoknak tervezték akik törődnek megjelenésükkel, jobban akarnak kinézni, és fel akarják hívni magukra a figyelmet. Mitöbb, esztétikai okok mellett, a színes kontaktlencsék javíthatják is a látást miközben fokozzák vagy változtatják a szem színét.
A színes kontaktlencsék elérhetőek nullás dioptriával, azok számára akiknek nincs látás hibájuk, valamint korrekciós színes kontaktlencsék is elérhetőek pozitív vagy negatív dioptriával, azoknak akik látásuk javítása mellett íriszük színét is szeretnék változtatni.

A színes kontaktlencse a legjobb választás különleges alkalmakra, ahol az emberek szabadon változtathatják megjelenésüket, mint például partikban, szilveszterkor, karneválokon, Halloween alkalmából, szülinapokon, fotózások során, esküvőkön, nem hivatalos találkozókon. Mitöbb, a kontaktlencséket profik is használják, mint például a színészek, akiknek változtatniuk kell külsőjükön forgatókönyvnek megfelelően.

Elképesztő vagy rémisztő színes kontaktlencsék

Sok féle színes kontaktlencse megtalálható a piacon. A 1-Day Acuvue Define egy különleges színes kontaktlencse, ami kiemeli a külsőt, a viselő szemét fényessé és pihentté teszi. A 1-Day Acuvue Define elérhető Natural Shimmer verzióban, ami intenzívebbé teszi a retina színét és mélyebbé varázsolja tekintetét, és Natural Sparkle változatban azok számára akik világosabb, fényesebb tekintetet szeretnének.

A színes kontaktlencsék elérhetőek hagyományos színekben, mint a kék, a barna és a zöld. Azonban a piacon megtalálhatóak a színes kontaktlencsék rendhagyó színekben is mint a sárga, a piros, a fekete vagy fehér színekben. Rendhagyó formákban is megtalálhatóak a lencsék, példaként macskaszem formával, színészek számára, vagy olyan fiataloknak akik így akarják meglepni a tömeget a partikban.

Mint majdnem minden kontaktlencsét a színes kontaktlencsét is megfelelő tisztító folyadékkal kell ápolni, valamint fertőtleníteni használat előtt és után. A színes kontaktlencsék naponta használhatóak.